F.A.Q.

Jullie hanteren nogal strenge registratiegegevens, dat vindt ik niet prettig. Waarom is dat eigenlijk?
De reden dat wij hier voor gekozen hebben is dat we heel duidelijk willen maken dat wij geen pensioenadviseringssite zijn. In het recente verleden zijn diverse bedrijven beboet omdat de AFM van mening was dat zij wel adviezen gaven, dus we willen vooraf heel duidelijk stellen dat wij geen adviezen geven. Daar moet de gebruiker dus mee instemmen voordat hij of zij toegang tot onze site kan krijgen. Zo kan er achteraf geen onduidelijkheid over ontstaan.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de registratie op onze site. Wij zullen deze informatie niet doorverkopen of gebruiken voor commerciƫle doeleinden

Zijn jullie medewerkers werkzaam in de pensioenadvisering?
Nee. Wij zijn ondernemers die zelf voor ons eigen pensioen moeten zorgen en vinden dat de reguliere methoden te duur zijn. De mooie gebouwen die verzekeraars hebben verdienen we liever zelf šŸ˜‰
Omdat wij van diverse kanten om ons heen hoorden dat ook veel werknemers dat vinden dachten we dat deze site een goed initiatief zou zijn. Werknemers kunnen op deze manier in ieder geval ideeƫn opdoen en een kijkje krijgen in de belevingswereld van (sommige!) ondernemers als het gaat om oudedagsvoorzieningen.
Mogelijk dat een aantal abonnees en leden op onze site wel in de pensioenadvisering werkzaam is.

Ik ben verplicht aangesloten bij een pensioenfonds, en ik wil het liever zelf regelen, kan dat?
Voor zover wij weten niet, maar wij zijn geen juridisch adviseurs en niet voldoende op de hoogte van de wettelijke regels om hier afdoende antwoord op te geven.

Geef een reactie